Skip to main content

Schateiland

eilandDe Bijbel kent vele mooie en verrassende verhalen. Tijdens Schateiland komen deze verhalen tot leven. Zit jij op de basisschool? Dan ben je op de 1e en 3e zondag van de maand welkom op ons ‘eiland’. Hier gaat elke keer de schatkist open en er komt een verrassing uit die past bij het thema van de zondag. Iedere keer staat er een verhaal uit de Bijbel centraal, steeds weer op een andere manier verteld of uitgebeeld. Daarna gaan we op een leuke manier met dat verhaal aan de slag. Dat kan zijn met een spel, een knutselwerk of een andere uitdagende activiteit.

We vinden het leuk als je met ons op zoek gaat naar de schatten uit de Bijbel. We zitten in het pleinhuis (op de parkeerplaats achter de kerk) en we beginnen om 10:00. (Vanaf 9:45 ben je van harte welkom om lekker nog even met elkaar te spelen) Aan het einde van de dienst gaan we samen naar de Grote Kerk. Wil je een (niet)-kerkelijk vriendje of vriendinnetje meenemen? Dat kan altijd. Iedereen mag aanschuiven.

Heb je vragen of wil je je opgeven? Mail dan naar schateilandgrotekerk@gmail.com

We hopen jullie te ontmoeten op ons Schateiland.

Kom je op een andere zondag dan de 1e of de 3e van de maand, dan vind je bij de ingang van de kerk een boekje met bijv kleurplaten of opdrachten. Vraag er naar bij de mensen van de begroetingscommissie.