churchchillersDe Grote Kerk wil een plaats zijn waar jongeren zich gewaardeerd en thuis voelen. Daarom worden er verschillende activiteiten aangeboden voor en door de jeugd. Doe jij ook mee?

Jeugdkerk J4J

Zit je op het voortgezet onderwijs en wil je samen met leeftijdsgenoten meer verdieping vinden in je geloof? Kom dan naar de jeugdkerk J4J. Eén keer in de maand is er tijdens de kerkdienst de tijd om elkaar te ontmoeten en bezig te zijn met je geloof en de bijbel. Deze dienst wordt door twee jongeren voorbereid samen met jeugdouderling Arjanne waardoor het steeds weer een mooie mix van serieus en een vrolijke noot wordt. We sluiten elke dienst af met zelfgebakken lekkers en wat te drinken.

Kom ook op:

 • 23 september 2018 
 • 28 oktober 2018
 • 25 november 2018
 • 23 december 2018 (Top 2000 dienst)
 • 27 januari 2019
 • 24 februari 2019
 • 24 maart 2019
 • 28 april 2019
 • 26 mei 2019
 • 23 juni 2019

Ben je nieuwsgierig geworden kom een keertje meedoen. Je bent vanaf 9.45uur welkom in de kelder van de Grote Kerk, de dienst duurt van 10.00 tot 11.00 en tot 11.30 is er tijd voor gezellig samenzijn met wat lekkers.

Groetjes, Arjanne en Maurice Voor meer informatie mail naar: of bel/ app met Arjanne 06-40782094

Church Chillers

De Church Chillers, leuk! Zit jij in groep 8 van de basisschool t/m klas 2 van de middelbare school (CCI) of vanaf klas 3 middelbare school (CCII), kom dan gezellig naar de Church Chillers avonden. Wij willen je prikkelen om het christelijke geloof te ontdekken in jouw leven. Dit doen wij onder andere met uitdagende thema’s en (te) gekke spellen. De thema’s/ activiteiten zijn “easy going”, zodat jij je (niet)-kerkelijke vriend of vriendin gemakkelijk mee kunt nemen als jij dat leuk vindt.

Alle avonden starten in principe om 19.30 uur en eindigen rond 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur ben je welkom in het pleinhuis bij de Grote Kerk of de kelder van de jachtlaankerk.

De activiteiten staan in de Kerkelijke agenda van deze website, maar ook hieronder:

Geen komend evenement!

Ga jij met ons mee op ontdekkingsreis? Zet de data alvast in je agenda of telefoon. Of plak dit programma op je koelkast en kom ook! Chillen……joh……..

Groetjes, Arjanne, Maurice, Aartje, Manfred en Myrthe

Tel: 06-40782094 (Arjanne). Whatsappen mag natuurlijk ook! Email:

Filmavonden

Ben je 15 jaar of ouder en vind je het leuk om 1x in de maand met andere jongeren samen een film te kijken kom dan ook naar de filmavonden! Deze vinden plaats op zondagavond in de kelder en beginnen om 19.00 uur. De filmavonden staan in de Kerkelijke agenda van deze website.

Voor meer informatie bel, app of mail met Arjanne

Tel: 06-40782094 Email:

Jeugdleider worden

Een kerk zonder mensen is een gebouw. Samen zorgen we ervoor dat we elkaar aanvuren en bemoedigen in ons geloof. Dát is kerk zijn. Hieronder zijn de vacatures te zien die onze gemeente binnen het jeugdwerk momenteel heeft. Help ons om deze leegtes te vullen; meld je aan en geef je leven een nieuwe verdieping door samen te bouwen aan onze gemeente.

Wil je Jeugdleider worden? Jij wordt gezocht! Want wij zijn op zoek naar talent, het talent waar jij je in herkent. Enthousiaste mensen die het leuk vinden om activiteiten te organiseren of willen meedraaien met de ChurchChillers avonden. Iemand die iets wil betekenen voor de jongeren van onze gemeente en samen met de andere leiders wil groeien in het geloof. Want je hoeft het niet alleen te doen en wij willen graag investeren in jou, zodat jij je talent kunt ontwikkelen en delen met jongeren.

Hebben we je interesse gewekt en/of zou je een avond mee willen kijken? Neem dan contact op met Alllart Bosch:

 

 

NIEUWS UIT DE GROTE KERK

Actueel Nieuws

Actueel Nieuws

 • Organisten starten overdracht!
 • Uitgelicht: Messiah van Händel
 • 22 december: Top 2000 Kerkdienst

Lees verder

Kunst onder de toren

Kunst onder de toren

 • Er zijn nieuwe exposities te zien van Ela Venbroek en Gerard Brok in de Grote Kerk.

Lees verder