Een kerk zonder mensen is een gebouw. Samen zorgen we ervoor dat we elkaar aanvuren en bemoedigen in ons geloof. Dát is kerk zijn. Hieronder zijn de vacatures te zien die onze gemeente binnen het jeugdwerk momenteel heeft. Help ons om deze leegtes te vullen; meld je aan en geef je leven een nieuwe verdieping door samen te bouwen aan onze gemeente.

Wil je Jeugdleider worden? Jij wordt gezocht! Want wij zijn op zoek naar talent, het talent waar jij je in herkent. Enthousiaste mensen die het leuk vinden om activiteiten te organiseren of willen meedraaien met de Church Chillers avonden. Iemand die iets wil betekenen voor de jongeren van onze gemeente en samen met de andere leiders wil groeien in het geloof. Want je hoeft het niet alleen te doen en wij willen graag investeren in jou, zodat jij je talent kunt ontwikkelen en delen met jongeren.

Hebben we je interesse gewekt en/of zou je een avond mee willen kijken? Neem dan contact op met Arjanne Aarts (jeugdouderling) of Maurice Aarts (jeugddiaken):