Skip to main content

ZAAL2 gaat verder

Zaal twee gaat verder….

Op 7 juni heeft een aantal mensen van het project Zaal twee opgetreden voor vrijwilligers van de Grote Kerk met een uitgeklede versiZAAL2 foto2e van het programma “Laat ons een bloem”. Het was fijn om te merken dat de vrijwilligers erg enthousiast waren over het optreden. Zelfs met een beperkt programma weten we mensen te raken en te enthousiasmeren.

Op 27 en 28 september vinden de volgende uitvoeringen plaats. De titel is nu: “Mens, durf te dromen.” Herman Kattemölle heeft weer een uitgebalanceerd programma samengesteld. En er zijn gelukkig enthousiaste mensen die zich hebben opgegeven om mee te doeZAAL2 foto2n. Ook uit de Grote Kerk. Want dat is de bedoeling: dat iedereen meedoet. Het moeten niet alleen Jachtlaankerkers zijn die op het podium staan. Dus: lijkt het u leuk een lied te zingen, een tekst te spreken, aan een toneelstuk mee te doen?

Geef u vooral op! Het volgende programma met het thema ‘troost’ zal plaatsvinden in november. Wellicht spreekt dat thema u aan? Meld u dan aan bij Emmy Verheul emmyverheul@hetnet.nl o.v.v. Zaal 2. Geef vooral aan wat u graag wilt doen.

We hopen u te zien bij één van onze projectavonden. Is het niet als deelnemer, dan toch zeker als toeschouwer.

zaal2fotoGK