De Grote Kerk, de Goede Herderkerk en de Jachtlaankerk gaan tot september 2020 door met diensten in de Grote Kerk. Deze diensten worden afwisselend georganiseerd door de drie kerken, elk met hun eigen voorganger en medewerkers, maar dus wel in een gebouw. Vanaf 1 juli zijn er weer zondagmorgendiensten om 10.00. Deze diensten, met (vooralsnog) maximaal 100 bezoekers, mogen alleen worden bezocht door leden van de organiserende kerk.

Via deze pagina kunnen leden van de wijkgemeente Goede Herderkerk zich aanmelden voor de diensten die in de Grote Kerk gaan plaatsvinden in de zomermaanden. Aanmelding staat open tot zaterdag 20:00 uur voorafgaand aan de dienst of tot het maximaal aantal aanmeldingen is bereikt.

  1. De overzichtspagina toont alleen de diensten waarin ds Annelies Jans in voorgaat.

  2. De overzichtspagina per dienst toont of de registratie 'nog niet is gestart', 'open staat', of 'aanmelden niet meer mogelijk' is.

  3. U kiest een dienst, en vervolgens kiest u Registreren.

  4. U vult de gegevens in. Onder andere het aantal personen en het e-mailadres. 

  5. Na registratie ontvangt u een e-mail ter bevestiging. 

  6. Vrijdagavond voorafgaand aan de dienst sturen we u nog een e-mail. Hierin wordt u nader geïnformeerd over de gang van zaken bij het betreden van de kerk en tijdens/na de dienst conform het Protocol Kerkdiensten dat ivm Corona is opgesteld. Het is niet noodzakelijk om het Protocol zelf door te nemen.

Naar de Overzichtspagina voor gemeenteleden Goede Herderkerk