Het Nieuwe Collecteren

 

 

 

 

 Logo GK klein               COLLLECTES                   Foto Tetzel

De afgelopen maanden heeft u voor de collecte uw geld over kunnen maken op een bankrekening van de diaconie al of niet met behulp van een daaraan gekoppelde QR code. Omdat 7 kerken in Apeldoorn allemaal gebruik maakten van deze mogelijkheid, was het buitengewoon veel werk alle bijdragen weer te splitsen. Daarom verandert de situatie vanaf 1 februari.

Er zijn vanaf 1 februari 3 mogelijkheden om uw collectegeld aan uw kerk te geven.

  • Overmaken via uw bankrekening

U maakt gewoon uw bijdrage over naar rekening NL87INGB 0008 8540 69. Dit nummer is speciaal geopend voor collectes. Wij verdelen uw bijdrage tussen kerk/diaconie/wijkkas volgens de wonderlijke traditionele verdeling 42/31/27. 
Wilt u een andere verdeling, gebruik dan de app of het gifformulier (zie hieronder)

  • Overmaken via een giftenformulier en iDEAL

U kunt betalen met iDEAL via een apart giftenformulier voor de Grote Kerk bij de Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG).  Ga naar het formulier via deze link: https://site.skgcollect.nl/292/gift/formulier.html?id=7418 of scan de QR code met uw smartphone QR scanner (NIET met uw bank-app). Kies voor browse website. U wordt dan automatisch doorgeleid naar SKGcollect. Vul het giftenformulier in, u komt vanzelf bij IDEAL. De meeste vragen hoeft u niet in te vullen. Het is nog wat onoverzichtelijk; er wordt gewerkt aan een beter formulier.

  • Overmaken via de APPostel app.

U kunt de app downloaden via de Google-Play-Store of de Apple-store. Soms is de app niet te vinden, vind ‘m dan bij www.skgcollect.nl (menu -> naar appostel-> scrol naar beneden voor link naar app). U registreert een aantal gegevens zoals de kerk waaraan u wilt doneren (Protestantse Gemeente Apeldoorn), uw e-mail adres, een wachtwoord en u kunt koppelen met uw bankrekening. Dat kost allemaal wel wat moeite, maar de verlossing is nabij: doneren gaat in het vervolg wél heel simpel: U kiest uw doelen en doneert.

Wilt u nog meer informatie? Vraag Henk Schutte 06 40 50 23 87 of

   

Link naar skg       LET OP: WIJZIGINGEN. LEES EERST GOED BOVENSTAANDE INSTRUCTIES

Laatst aangepast op maandag, 15 maart 2021 16:08

BEKIJK ONZE VERHUURMOGELIJKHEDEN

Concerten

Concerten

Met 230 plaatsen op 1,5 m afstand van elkaar is de Grote Kerk in Apeldoorn één van de ruimste accommodaties in haar soort.

Lees verder

Verhuur zalen

Verhuur zalen

Een samenkomst in de Grote Kerk wordt door de allure van het gebouw meegenomen en gaat het alledaagse als vanzelf overstijgen

Lees verder

Trouwen

Trouwen

Denk het u eens in…..langs de majestueuze Loolaan hoort u de kerkklokken van de Grote kerk luiden: er wordt getrouwd!

Lees verder