Introductie Appostel

Een nieuwe manier van collecteren

De afgelopen maanden hebben we in de kerkdiensten een QR code gebruikt voor de collectes. Een hele goede oplossing nu we thuis zitten.

Voor 2021 willen we een nieuwe manier introduceren: Collecteren door middel van de Appostel app (let op de dubbele ‘p’). De QR code geeft namelijk veel werk op het kerkelijk bureau om alle losse donaties voor de verschillende collectes voor de verschillende wijkgemeentes goed te verwerken. Bij de app gebeurt dat echter automatisch.

U kunt de app downloaden via de Google-Play-Store of de Apple-store. U registreert een aantal gegevens zoals de kerk waaraan u wilt doneren (Protestantse Gemeente Apeldoorn), uw e-mail adres en u kunt koppelen met uw bankrekening.

Doneren gaat vervolgens heel simpel: U kiest een doel en doneert. U kunt de app ook gebruiken om collectebonnen te betalen.

Omdat het zo veel werk scheelt hopen we dat u de app een paar keer wilt proberen en ontdekken dat het inderdaad ontzettend makkelijk werkt.

Maar: Ook als u de app niet gebruikt, vergeet de collectes niet!

Van harte aanbevolen.

Appostel

Laatst aangepast op vrijdag, 08 januari 2021 19:53

BEKIJK ONZE VERHUURMOGELIJKHEDEN

Concerten

Concerten

Met 230 plaatsen op 1,5 m afstand van elkaar is de Grote Kerk in Apeldoorn één van de ruimste accommodaties in haar soort.

Lees verder

Verhuur zalen

Verhuur zalen

Een samenkomst in de Grote Kerk wordt door de allure van het gebouw meegenomen en gaat het alledaagse als vanzelf overstijgen

Lees verder

Trouwen

Trouwen

Denk het u eens in…..langs de majestueuze Loolaan hoort u de kerkklokken van de Grote kerk luiden: er wordt getrouwd!

Lees verder